Днес Бълагрия гостува на Унгария във втори двубой от група 

...
Днес Бълагрия гостува на Унгария във втори двубой от група 
Коментари Харесай

България с трудно гостуване на Унгария пред препълнения Пушкаш Арена

Днес Бълагрия гостува на Унгария във втори дуел от група  " G " на евроквалификациите. Двубоят е от 21:45 часа. " Лъвовете " изгубиха първата си среща като хазаин на Черна гора.Днес българите ще имат тежка задача на препълнения " Пушкаш Арена ", който е с потенциал от 67 800 фенове.

Преди дуела селекционерът ни Младен Кръстаич сподели убеденост, че знае по какъв начин да победи Унгария. 

" Имахме доста тежък мач против Черна гора, в който играчите се измориха много. Разполагахме единствено с два дни за отмора. Надявам се психически да се оправим с идния дуел, тъй като имаме проект за него. Отборът на Черна гора заслужаваше да победи в предишния мач. Унгария пък е комплициран противник. Надявам се, че ще успеем да си изправим грешките, които допуснахме в предишния дуел. Отборът ни е формиран от доста млади играчи и за всеки един от тях тези дуели са огромна мотивация ", съобщи Кръстаич.
 Младен Кръстаич: Знаем си класата, постоянно имам проект
Младен Кръстаич: Знаем си класата, постоянно имам проект " Б "

" Искам да демонстрираме, че се стараем да играем футбол и се борим за националния герб "

Той разкри и за проблеми в състава. С контузия е централният бранител Петко Христов. Ако той не успее да играе, то негов заместител може да бъде Пламен Гълъбов.

Последният бе гласен за титуляр на мястото на Християн Петров.

" Не сме в доста добра обстановка след загубата от Черна гора. Петко Христов получи удар. Ние обаче имаме огромен брой млади и амбициозни играчи, които желаят да се потвърждават и да играят за българския народен тим. Имам План Б за всичко - дали печелиш или губиш, постоянно би трябвало да имаш авариен проект. Очаквам Унгария да има сериозна поддръжка от своите почитатели по време на дуела. Съперникът разполага с доста положителни и качествени футболисти, които са подготвени да санкционират всяка неточност. Ние би трябвало да покажем добра реакция против това, което ни даде съперника ", съобщи Кръстаич.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР